Niekedy sa oplatí byť odvážna

Maslá na pery od značky Astor nie sú žiadnou novinkou na pultoch predajní s kozmetikou a ani u mňa doma. Prešiel vari už aj rok a pol, čo som v regáloch drogérií zúfalo hľadala nejaký nepoužitý lipcolor butter od Astoru. Na farbe mi vtedy vlastne až tak nezáležalo. Skôr som chcela, aby ho predo mnou nikto testoval na ruke, či dokonca na perách. No čo vám poviem. Ľudia sú prasce a nezastaví ich ani nepríjemný pracovník SBS. Po dlhom hľadaní som si vtedy kúpila maslo v odtieni 008 Hug Me. Masielko sa postupne minulo a keďže som s ním bola viac menej spokojná, rozhodla som sa pre nejaký ďalší odtieň. Tento raz som však už podobné hľadanie v kamenných predajniach odmietla absolvovať. Už nejaký čas totiž rúže a lesky vyberám zásadne v internetových obchodoch. Jednak viem, že ich predo mnou nikto neotváral a tiež pri výbere viac menej naslepo mám nejako v poslednom čase šťastie na výber odtieňov, ktoré by som si naživo zrejme nevybrala, no paradoxne zisťujem, že mi dosť pristanú. Odporúčam sa takto pohrať aj vám. Samozrejme nie s nejakým kúskom za 30 €. Tam by som sa držala pri osvedčených odtieňoch. Ale prečo neriskovať napríklad pri masielkach Astor, ktoré majú cenu viac ako sympatickú. Ak by to aj s odtieňom nevyšlo, nič také strašné sa nestane.


Maslá na pery od značky Astor sa predávajú vo viacerých odtieňoch. Ja som zvolila 011 feeling feline. Výdrž sa však zrejme bude s každým odtieňom líšiť. Vychádzam z porovnania verzie 008 Hug Me, ktorú som používala v minulosti a z verzie 011 Feeling Feline. Kým 008 vydržala na perách v dobrom stave možno hodinu, tak 011 dá bez väčších problémov nejaké tie tri hodinky. Pripisujem to väčšiemu množstvu pigmentov, keďže 011 je podstatne výraznejšia. Odtieň 011 feeling feline je pomerne výrazný. Dalo by sa ju prirovnať ku jemným ružovkastým korálovým odtieňom vhodným pre svetlejšie farebné typy. Žiadnych oranžových podtónoch sa pri tomto odtieni netreba obávať. Neobsahuje ani trblietky, ako to bolo pri odtieni 008.


Aplikácia je vskutku jednoduchá. Masielko je v tube pevne upevnené a dobre skosené. Na pery sa dobre nanesie aj pri letmom pohľade do zrkadla. Neprechádza do okolia pier, nevysušuje pery, pri opakovanom nanášaní nevytvára žmolky. Z užívateľského hľadiska ide o praktický kúsok. Akurát nápisy na obale sa postupne ošúchavajú, až obal zostane úplne bez akéhokoľvek označenia. To môže spôsobiť problém, ak si chceme prípadne nechceme kúpiť rovnaký odtieň. Škoda tiež, že výrobca neuvádza na obale zloženie.
Skúšali ste masielka Astor? Podľa čoho si vyberáte odtieň pri kúpe nových kúskov? Experimente alebo sa držíte pri overených farebných odtieňoch?

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky